Послідовник Рейгана жорстко розкритикував ТрампаРеспубліканська партія США, представник котрої є чинним президентом, також має більшість у верхній палаті Конгресу (сенаті). Частина американських республіканців жорстко критикує Трампа за його непослідовність в зовнішній та внутрішній політиці, що може зіграти вирішальну роль при висуненні кандидата від Республіканської партії на виборах президента у 2020 році.

Кандидат в президенти США у 2012 році Мітт Ромні, якого нещодавно обрали до сенату, виступив з жорсткою критикою діючого президента. На думку обраного сенатора, Трамп «не доріс» до ролі президента.

Колишній кандидат в президенти від Республіканської партії Мітт Ромні, обраний до Сенату від штату Юта, виступив з різкою критикою президента США Дональда Трампа, заявивши, що дії американського лідера викликають тривогу у всьому світі.

Нагадаємо, що Мітт Ромні представляє ту частину істеблішменту Республіканської партії США, яка сповідує ідеї президента Рональда Рейгана (1981-1989), якого вважають одним з архітекторів нинішньої могутності США.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали