Нардеп: черговий «бюджет дерибану» прийнятийПрийняття Державного бюджету України на 2023 рік викликало хвилю невдоволення представників депутатського корпусу, які постійно та системно критикують програму дій Уряду за її антисоціальну спрямованість. Прийняття основного кошторису країни відбувалось на тлі погіршення матеріального становища широких мас населення.

Лідер українських лівих Сергій Каплін назвав Державний бюджет України 2023 року черговим «бюджетом дерибану». Зокрема на своїй сторінці у Facebook він зазначає, що «слів немає: втричі більша зарплата для нардепів…, акцизи на товари які критично важливі людям, держборг 2 трильйони, реальне зростання 0, занижена інфляція, колишній прожитковий мінімум, примарні перспективи зростання пенсії і заробітної плати. У відповідь – ліві їдуть піднімати країну і добиватися перезавантаження влади. Дістало!».

Зазначимо, що прийняття Державного бюджету України на 2023 рік відбулося разом з підняттям заробітної плати народним депутатам, що викликало хвилю обурення серед опозиційного табору політиків, які представляють протестний електорат.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали