Економіка США має найсильніші показники за останні десятиліттяРоздрібні продажі в США зросли на 1,6% в березні, це кращий показник за 18 місяців, і перевершили оцінки економістів на 1,1%. Згідно із заявою Міністерства праці, число первинних звернень за допомогою з безробіття в штатах скоротилося з 5 000 до 192 000 с урахуванням сезонних коливань за тиждень, що закінчився 13 квітня, - найнижчий рівень з вересня 1969 року.

«США опублікували сильні економічні показники, - сказав Девід Медден, аналітик ринку з CMC Markets UK. - Рівень безробіття зараз знаходиться на найнижчому рівні за останні десятиліття, що підкреслює силу ринку праці. Роздрібні продажі також були вражаючими, березневий звіт показав зростання на 1,6%, а консенсус-оцінка склала 0,9%. Продажі, які виключають продажу автомобілів, зросли на 1,2% і підкреслюють стійкий попит».

Honeywell опублікувала сильніші, ніж очікувалося, доходи в першому кварталі і підвищила свій прогноз на весь рік завдяки стабільним показникам свого аерокосмічного підрозділу.

American Express, що випускає кредитні карти, опублікувала сильніший, ніж очікувалося, прибуток в першому кварталі і зберегла свій прогноз на весь рік, а зростаючі витрати на програми і винагороди знизилися.

Travelers опублікували більш сильні, ніж очікувалося, доходи в першому кварталі, оскільки страховик майна і нещасних випадків поліпшив андеррайтинг і різко знизив збитки від катастроф до трохи менше 800 мільйонів доларів чистого прибутку.

Danaher повідомила про доходи в першому кварталі, які перевершили прогнози аналітиків, хоча і виявилися значно нижче, ніж рік тому, оскільки витрати, пов'язані з її недавнім пропозицією про покупку біофармацевтичної бізнесу General Electric, компенсували виручку.

Український журнал Економіст






Друкувати
Найбільш популярні матеріали