Галасюк: Ми зобов'язані продовжити справу Гаврилишина!
Продовження добрих справ відомого українського економіста та мецената Богдана Гаврилишина - наш обов’язок. Про це заявив Голова Комітету з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк, закликавши українців втілити мрії діяча про квітучу та успішну країну.


“Сьогодні ми прощаємося з Великим Українцем Богданом Дмитровичем Гаврилишиним. Він практично архетип українця, що втілює кращі характерні риси - доброту, щедрість, мудрість, завзятість, розум, гумор, легкість...”, - написав нардеп від РПЛ на своїй сторінці у фейсбук.

Галасюк поділився спогадами про те, як сильно його вразила одна з розмов з меценатом в його скромному затишному кабінеті у Женеві. “Під час однієї з наших зустрічей він якось несподівано наголосив, що Україна постійно виступає прохачем, керманичі кажуть чого ми хочемо від світу, а ми ж самі так багато можемо дати світу, збагатити його своїм унікальним внеском і самі від того виграти ще більше”, - зазначив парламентар.

“Він сам дуже багато дав світу, і продовжуватиме давати через своїх учнів, книги, ідеї. Завдяки ньому багато людей в світі побачили Україну по-іншому. Тепер наше завдання, завдання його учнів, втілити в життя його мрії про квітучу та успішну Неньку. Це наша відповідальність перед Богданом Дмитровичем. Я вірю, я знаю, я відчуваю - Молодь змінить Україну!” – заявив Галасюк.






Друкувати