Львівська політехніка та ПриватБанк виступили партнерами по створенню молодіжної бізнес-школи
Уже на початку жовтня у Львові за ініціативи Національного університету «Львівська політехніка» та за партнерської підтримки ПриватБанку відкриють новітню платформу для співпраці бізнес-структур та талановитої молоді – Tech StartUp School. Також до проекту долучилися польська страхова компанія Aviva, Noosphere Ventures, Cornell University та Kingston University.


Відтак новітня інноваційна платформа розміститься у Львові на вулиці Колесси, 2. Саме тут, в окремій будівлі у центрі столиці Галичини, нині готують приміщення для розвитку особистості та її креативних ідей, використовуючи лабораторії, місця для відпочинку та харчування, коворкінг, конференц-зали та додаткові приміщення для спілкування, обміну думками, ідеями та планами їх реалізації.

Майбутня школа покликана допомагати здібній молоді реалізовувати власні ідеї, які раніше залишалися лише на папері, через нові механізми та унікальні методи провідних акселераторів світу. До речі, до навчань і тренінгів вже зголосилися відомі в Україні та далеко за її межами експерти у різних сферах сучасного життя. Серед заявлених менторів – керівники успішних підприємств, які зможуть розповісти про власний досвід, помилки та успіхи. Окрім того, для проведення зустрічей та консультування до стартап-школи запрошуватимуть фахівців зі всього світу.
Місія ж Tech StartUp School полягатиме у створенні комфортного інноваційного середовища для продукування й реалізації креативних ідей та успішних стартапів. Аби ця співпраця була ефективною, організатори школи також розробили унікальний формат навчання та запропонують учням широкий спектр пріоритетних політехнічних напрямів навчання, завчасно розпочали проведення конкурсів стартапів, а також уже готуються до створення власного краудфандингового майданчика.

– Ми створили цю освітню платформу, щоб активізувати процес інновацій, щоб вони з’являлися частіше, і щоб молодь створювала продукти, які будуть цікавими на локальному та глобальному ринку, – зазначає керівник школи, доктор економічних наук, завідувач кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування та післядипломної освіти Національного університету «Львівська політехніка» Назар Подольчак.

У подальших планах школи – спільні проекти з польською страховою компанією Aviva у галузі фінансових технологій, а також розробка єдиного студентського квитка та клієнтських карток для стартап-школи спільно з ПриватБанком.
Отож, завдяки ефективному поєднанню такого наставництва з ідеями молодих українських бізнес-геніїв, навчання у стартап-школі обіцяє бути насиченим, а студенти отримуватимуть не лише теоретичні знання, необхідні для реалізації власних ідей, а й практичні рекомендації та підказки від досвідчених менторів.

Ігор Галущак
Львів






Друкувати
Найбільш популярні матеріали