Коли економіка України зможе зростати двозначними цифрамиМВФ все ж таки надає Україні черговий транш, що поглиблює боргу залежність нашої країни. Різні думки лунають з цього приводу. Одна група експертів та політиків переконана в неможливості національної економіки втриматися на плаву за теперішніх умов без допомоги МВФ, інша – виступає проти затягування боргового зашморгу.

На думку народного депутата України Юрія Дерев’янка, «кожному громадянину навісили на шию боргове ярмо і змушують його нас тягнути…Якби за ці кошти хоча б відбувалися якісь істотні зміни, це з натяжкою, але можна було б виправдати, але ж їх банально розкрадають. Це навіть схемою назвати не можна».

«Цей борговий фарс продовжується вже 27 років і окрім повного перезавантаження влади немає жодної надії на якісь зміни. Ми маємо фантастичну країну, економіка якої може зростати двозначними цифрами. Єдине що потрібно – влада, яка не краде і політична воля для прийняття рішень!», – зауважив опозиційний політик.

Зауважимо, що Юрій Дерев’янко є професійним економістом і на сьогодні виступає одним з основних критиків економічної політики українського уряду.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали