Чому "коаліція" Верховної Ради хоче залишитися біля "годівниці"Верховна Рада розпущена. Нинішнє скликання парламенту відзначилося доволі лояльним ставленням до певних волюнтаристських дій урядів Яценюка та Гройсмана. Наслідок: відсутність реальних позитивних зрушень щодо покращення життєвого рівня переважної більшості населення.

Свою критичну позицію стосовно останніх дій українського парламенту висловив відомий український політик Олександр Вілкул.

На його думку, «коаліція» Ради хоче залишитися у «годівниці»! Їх ручна ЦВК заявила: до виборів 55 днів, а їм треба 70 днів для підготовки бюлетенів. Вихід є - треба оперативно змінити законодавство про держзакупівлі. Але минулого тижня нинішні провладні депутати це вже один раз не підтримали. Найближчим часом подивимося хто як голосуватиме за необхідні зміни. Перезавантаження влади повиннo відбутися!

Нагадаємо, Олександр Вілкул був кандидатом на нещодавніх виборах Президента України. Кандидатуру Вілкула підтримав Євгеній Мураєв. Вілкула підтримує та частина Опозиційного блоку, яка не захотіла бути в коаліції з групою Бойка та Льовочкіна і примкнувшого до них Медведчука.

Український журнал "Економіст"






Друкувати
Найбільш популярні матеріали