Скільки в Україні заробляють логісти
Середня зарплата керівників підрозділів, як правило, становить 12-14 тис. грн.

Транспортні компанії зарекомендували себе хорошими роботодавцями на українському ринку праці, а робота в сфері логістики є перспективною. При цьому заробіток початківця логіста може становити 3,5 тис. грн, а кваліфікований ТОП-менеджер здатний отримувати $ 3-4 тис. Такі дані опитування, проведеного Міжнародним кадровим порталом hh.ua в партнерстві з Дослідницьким центром ZAMMLER, повідомляє UBR.

"Особливості роботи в логістиці респонденти характеризують по-різному. Більшість опитаних логістів вважають свою роботу цікавою і перспективною, чого не скажеш про оцінку людей, які не знайомі зі сферою. Більшість опитаних, незалежно від їх сфери діяльності, вважає логістичні компанії хорошими роботодавцями, де "крутяться великі гроші", - відзначають аналітики.

Згідно з опитуванням, самі логісти частіше вважають, що їх проф. сфера в Україні добре розвинена, мають позитивний досвід роботи в логістичних компаніях, але вважають, що в сфері присутня корупція і "сірі заробітки".

На питання про зарплати логісти відповідають неохоче. Згідно з даними опитування можна припустити, що лінійний фахівець з логістики отримує в середньому 7,5 тис грн. Низькими для таких фахівців можна назвати зарплати в діапазоні 3-4,5 тис. грн, високими - 10-12 тис. грн.

Середня зарплата керівників підрозділів, як правило, становить 12-14 тис. грн. При цьому мінімальні ставки стартують від 6-8 тис. грн, а найбільш успішні керівники вказують зарплату 20-30 тис. грн. За результатами опитування, директори компаній з логістики та ТОП-менеджери вказують зарплату в середньому 40-42 тис. грн, хоча є фахівці, які отримують зарплату в доларах - $ 3-4 тис.






Друкувати
Найбільш популярні матеріали