Віктор Балога: працювати в українській школі за копійки – це майже подвигПідняття заробітної плати депутатам Верховної Ради України викликало значний резонанс не тільки в експертному середовищі, а й серед депутатського корпусу. Мова йде про тих обранців, які надзвичайно негативно віднеслись до підняття зарплати представникам вищого законодавчого органу на фоні різкого зниження рівня добробуту пересічних українців.

Колишній глава адміністрації президента України, народний депутат України Віктор Балога на своїй сторінці у Facebook розкритикував голосування стосовно підвищення заробітної плати депутатам, зазначивши, що «буквально годину тому депутати з пропорошенківської більшості підняли собі зарплату. Приблизно в цей самий час на Закарпатті протестували медики і педагоги, які по три місяці не бачили грошей.

Коли уже нарешті ця бандитсько-злодійська влада буде мати хоча би трохи співчуття до простих людей? Хіба вони не розуміють, що в період, коли люди цілими сім'ями виїжджають за кордон, працювати в українській школі за копійки – це майже подвиг. І ці люди, як мінімум, заслуговують на те, щоб хоча би вчасно отримувати свою, не саму високу і далеку від депутатської, заробітну плату.

Зазначимо, що підвищення заробітної плати народним обранцям відбувається на фоні прискорення темпів зниження купівельної спроможності гривні, що негативним чином відображається на матеріальному благополуччі пересічних українців. Натомість депутати не змогли віднайти резерви для суттєвого підвищення мінімальної заробітної плати у 2023 році.

Український журнал «Економіст»






Друкувати
Найбільш популярні матеріали